Over Ons


Hallo,

Welkom op onze webshop! 

Ik ben zelf gek op baby- en kinderspulletjes! Oke, ik geef toe toen ik online aan het speuren was kwam ik wel wat giftboxen of kraamboxen tegen, maar deze zijn voor mijn gevoel niet zo mooi gevuld met hippe, leuke en handige spulletjes voor je kleintje. En toen begon het idee al in mijn hoofd vorm te krijgen. Maar ja, wij hadden al een webshop met kinderproducten. Oke, dacht ik maar deze voldoet toch al niet meer aan onze eisen dus waarom niet gewoon alles anders? Toen is deze webshop ontstaan samen met het nieuwe concept 'de giftboxen'.Wat maakt onze webshop uniek?

  • De leukste giftboxen voor aanstaande ouders! 

    HOERA je bent zwanger! Tijd om jezelf eens even lekker te verwennen. In onze giftboxen vindt je hippe en handige producten voor jou kleintje. 

  • De leukste giftboxen om cadeau te doen!

    Bang om met hetzelfde aan te komen als de rest van het kraam bezoek? Bestel dan een van onze giftboxen en geef een uniek cadeau! Je kan een kant en klare box kopen of je stelt er zelf eentje samen. Meer weten kijk op onze pagina Giftboxen.

  • Wij hebben een groot assortiment in nachtlampjes dit komt omdat wij naast leuke merken ook een eigen lijn nachtlampjes hebben. Deze lijn verkopen wij ook o.a. op bol.com en amazon wereldwijd.

  • Tot slot proberen wij een breed en hip assortiment aan te bieden van producten die u los kan kopen. Ook zijn we altijd op zoek naar leuke nieuwe producten om toe te kunnen voegen in onze webshop daarom bezoeken we veel beurzen.