Retourneren & Annuleren

Als je bestelling niet aan je verwachtingen voldoet dan kun je de bestelling retourneren. Uiteraard is het ook mogelijk om producten te ruilen mocht je onverhoopt het verkeerde product of de verkeerde maat hebben besteld of eigenlijk toch liever net een andere kleur wilt ontvangen.

Retourneren of ruilen kan altijd! De kosten voor retourneren naar ons zijn wel voor je eigen rekening. Kies je iets anders uit dan sturen wij die producten op onze kosten weer naar jou op. Je hebt het recht om producten, zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen aan littlefox.nl te retourneren. Maar het ons even van te voren laten weten is wel heel fijn (zodat er geen pakketjes vermist kunnen raken). 

Je hebt het recht om producten, zonder opgaaf van reden (volgens de Wet “verkoop op afstand”), binnen 14 dagen aan littlefox.nl te retourneren, onder de volgende voorwaarden:

  • Je dient binnen 14 werkdagen na levering de ongebruikte, ongedragen en onbeschadigde artikelen in originele verpakking, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te retourneren. Littlefox.nl is niet aansprakelijk voor vermiste retourzendingen. Wij adviseren je retourzendingen met track & trace te versturen.
  • Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen zullen niet door Littlefox.nl worden gecrediteerd.
  • Littlefox.nl behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd.
  • Littlefox.nl behoudt zich voorts het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te crediteren wanneer de artikelen niet binnen 14 dagen na aflevering van de bestelling zijn geretourneerd.
  • De retourzending dient voorzien te zijn van (een kopie van) de pakbon of factuur. Om cirkel op de (kopie) factuur/pakbon welke producten retour worden gezonden en of je een ander product wenst te ontvangen of dat je het aankoopbedrag terug wilt ontvangen. 
  • De terugbetaling zal zo spoedig mogelijk na ontvangst van de retourzending plaatsvinden. De terugbetaling wordt op dezelfde betaalwijze terug gestort als hoe de aankoop is gedaan.
  • De ballenbakken van Misioo kunnen niet geretourneerd worden i.v.m. persoonlijke kleur keuze van de ballen.

U kunt uw retour bij ons aanmelden via ons Retourportaal Klik hier
Retouradres: Littlefox.nl T.a.v. Retouren, Spoorlaan 5, 8181 DA Heerde.

Annuleren

Zolang de betaling nog niet is voldaan en verwerkt, kan de bestelling kosteloos geannuleerd worden. Indien de betaling reeds heeft plaatsgevonden via overschrijving naar onze bankrekening, en wij je bestelling nog niet in behandeling hebben genomen, kan de bestelling kosteloos worden geannuleerd en zal het volledige totaalbedrag per ommegaande naar je bankrekening worden teruggestort. Uiteraard ook incl. eventuele in rekening gebrachte verzendkosten. 

Wanneer je betaling heeft plaatsgevonden via één van onze betalingsmogelijkheden en wij je bestelling nog niet in behandeling hebben genomen, dan kan de bestelling in overleg alsnog worden geannuleerd.

In het geval wij je bestelling reeds hebben verwerkt en verzonden dan geldt de procedure van retourneren.